lørdag, november 04, 2006
IF ANYBODY THINK THAT I LOOK FORWARD FOR A TRIP TO USA NOW, THEY CAN LIFT A HAND!!!!!

Oh ye, an friday in two weeks I am sitting on a plain on my way to USA, I can't wait......
No woring, just cafe, shopping christmas-presents, shopping shopping, if you would like to put it in words, you can say: TAKING CARE OF MYSELF:)

fredag, november 03, 2006


JA HER KAN MEN VEL IKKE ANNET ENN Å SI "GI MEG STYRKE"....
Ser ikke dette ut som ett morro program, emmmmmm NEI, å når det da i tillegg er så stille at man kan høre en nål falle. Så er det ikke anet enn stygt sagt, KJEDELIG på jobb, men nå er det helg og helg betyr Kompefest + LIGRETTO siden Ida er hjemme og gode greier:)

onsdag, november 01, 2006


OM HEGE HAR KJØPT SEG NY SENG I DAG?
Ja det har jeg og om jeg gleder meg til og skulle ligge i den.... Men det blir jo jammen meg ikke før om noen uker til det. Å hva er det osm skjer da, JO DA FLYTTER jeg jo jammen meg inn på Hurv, HALLELUJA.... Det blir så stas det.
Å da er alle velkommen, både til og prøve senga, å til og SELVFØLGELIG komme på vanlig besøk.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jippi, to gleder på få stunder:)

tirsdag, oktober 31, 2006


ONE TREE HILL, can you belive it!!!!???
Hvis du tørr og komme til meg og si at du ALDRI har sett en episode av denne serien, så vil du ikke møte meg igjen:) For da skal jeg love og pakke på deg en episode du sent vil glemme...
Det verste er at nå er faktisk jeg ferdig med siste episode på 3. sesong, KRISE. Å da er det godt jeg snart reiser til USA så jeg får se en ny episode, savner det allerede og det ved at jeg så siste episode i går.... Å bare si i fra hvis du vil ha en sesong på låna:) ;)